Любопитно 

Аромати за мъже и жени, които са на мода тази годината

И тази година имаме представители на видовете аромати, които да царуват над останалите и да ги правят популярни повече или по-малко. Наличните тестери на тези видове парфюми са от голяма полза за опитването им – можете да ги пробвате на самите щандове на магазините и търговските мрежи, но освен това може и да си ги поръчате онлайн от различни сайтове за парфюмерия и не само.

Макар и официално да не са за продажба, през последните години все по-често става възможно закупването на тестери. Много хора използват и предпочитат тестери, вместо оригиналните парфюми, защото смятат, че ароматите са по-дълготрайни и наситени. Други предпочитат цената им. А какво точно е тестерът ли? Това е парфюм, който обаче не е опакован в официална опаковка и може да се срещне без никаква опаковка или в картонена кутия.

Ароматите, които ще ви предложим днес могат да се намерят под формата както на тестери, така и разбира се, на официални опаковани парфюми.

Започваме с марката Xerjoff и два от ароматите им – за мъже и жени. Xerjoff Shooting Stars Dhofar съдържа изразителен мъжествен аромат, който ще даде на мъжа, който го носи увереност и ще му придаде мъжествен вид. Миксът от галбанум, дафинов лист, роза, цветове на африкански портокал, ятаманси с ванилия, сандалово дърво, лавър и други, прави парфюма неустоим и много търсен. Този парфюм е подходящ за ползване всеки ден, но и когато искате да впечатлявате околните с божествен аромат.

От своя страна Xerjoff Shooting Stars Ibitira отдава почит на естествената красота, женствеността и елегантността. Има дървесен аромат, който е примесен с нотки на нероли, роза дамасцена, бели цветя, портокалов цвят, лимон и теменуга и придава естествено усещане за модерна самоуверена жена. Подходящ е за ежедневно носене, както и за специални поводи.

При аромата Hugo Boss Boss Bottled Intense пък е застъпен и флоралният мотив, като освен привличащият аромат на канела, ще усетите и ванилия, ветивер, кедър и сандалово дърво, които комбинирани носят усещане за модерен самоуверен мъж, който знае как да постига целите си.

И разбира се, ароматът Mugler A*Men, който символизира крехките мъжки чувства, естествения копнеж и чувственост. Парфюмът ще създаде около Вас аура от мечти и ще Ви изпълни с приятно усещане.

Последни статии