Полезно 

Търсите луксозни имоти отговарящи на международните стандарти!

Какви са международните стандарти за качество в луксозните имоти? Навярно не знаете, ако не сте част от този бизнес. Това, обаче могат да ни кажат много добре консултантите на Unique Estates, които са част от голямото семейство на фирмата и работят за развитието й ежедневно. На първо място е добре да споделим, че пазар за луксозни имоти в България съществува! Този пазар не само съществува, но и благодарение на засиленото търсене от клиенти, значително се развива. На второ място качеството на едни луксозни къщи у нас или на луксозни апартаменти по нищо не отстъпва на такива в култови градове, като Париж, Берлин или пък Лондон. В крайна сметка международните стандарти за луксозни жилища са: топ локация, качествени материали за изграждане, иновативни технологии в домът, връзка с природата и индивидуален почерк. Всички те важат и за луксозните имоти в страната, така че ако решите да си закупите един няма да съжалявате. Къде ли? Ето къде…

www.ues.bg – домът на луксозни имоти с гаранция за качество на международно ниво

Unique Estates споделят едно много интересно мнение и то е, че не уникалната гледка, не местоположението, архитектурата, простора, луксозните екстри и прочие определят луксозния имот. Определя го всичко това наведнъж, като добавим и усещането на клиента, че точно това жилище е търсил винаги. Затова в предлагането на луксозни имоти има едно неписано правило – винаги към всеки клиент трябва да се подхожда персонално и консултанта да съумее в първата си среща да набележи важните опорни точки на персоналното търсене.

За да сте сигурни, че луксозни къщи или луксозни апартаменти, които обмисляте да наемете или да закупите са на международни ниво, то търсете следните качества при тях:

  • На първо място не да ви харесат или да ви допаднат, а да се влюбите в тях;
  • Да са в силно развити райони с много добра пътна мрежа и локация, която е ключова;
  • Да са характерни по стил, дизайн на интериора и екстериора, по артистичност;
  • Да са използвани най-качествените и съвременни материали в построяването, оборудването и обзавеждането им;
  • Да са модерни технологично и да са част от околната им среда, а не в разрез с нея;

Потърсете още днес подходящите за вас луксозни имоти с помощта на лидера в бранша Unique Estates! Гледайте редовно офертите и на блога им – http://www.luksozniimoti.com.

Последни статии