Полезно 

Добра SEO оптимизация – най-важният компонент на всеки сайт

Ако сте в онлайн бизнеса и имате сайт или онлайн магазин, няма как да се сте чували за понятието SEO оптимизация. Това е един от най-важните компоненти за това вашият уеб сайт или магазин да се показва на челни позиции при търсене.

Процесът по SEO оптимизация не е лесен и определено не е нещо, което се прави веднъж и после никога не се пипа. За да постигнете добро разпознаване на вашия бизнес и мара, както и вашия сайт да се класира по-добре в търсещите машини, се изисква всекидневна работа от специалисти, както и редовно качване и споделяне на качествено съдържание, съдържащо важните за вашия бизнес ключови думи и фрази. Както казахме, този процес не е еднократен, изисква време, но резултатите си заслужават чакането инвестицията.

Ако се чудите на кого да доверите SEO оптимизацията на вашия сайт, то чудесно решение е дигитална агенция GetoSeo. Тя се занимава с одит, оптимизация и изработка на сайтове и предлага цялостно решение за вашия онлайн бизнес от начало до край. Специалистите в тази агенция извършват процеса по SEO оптимизация на няколко етапа. Първо се прави анализ и одит, след това се работи по On page и Off Page оптимизация, подобрява се уебсайта чрез подобряване на скоростта и маркетинг и след това се поддържа всичко това.

Агенцията предлага 3 различни пакета, включващи ранообразие от екстри, които да включите или не в своята SEO оптимизация на сайта. И трите са на отлични цени, в момента може да изберете, който и да е от тях със специално намаление от 10%. Може да изберете старт, професинален или бизнес пакет, а всяка една от обявените цени е за месец и включва и поддръжка. В професионалния и бизнес пакет е включена услуга и управление на реклами в социалните мрежи, като бюджета не е включен в сумата.

Последни статии