Любопитно Полезно 

Онлайн магазинът за най-добрите въздушни пушки

Ако сте в търсене на пневматично оръжие, логично е да се доверите на най-добрите и изпитани във времето. Фирма Zarimex е основен официален дистрибутор на редица известни марки оръжие повече от 20 години. Всъщност това е и основната ѝ дейност – внос, износ и дистрибуция на оръжия, боеприпаси и аксесоари за тях, специализирано военно и полицейско оборудване за граждански цели и нуждите на право-охранителните органи. Това е една динамично развиваща се фирма, която непрекъснато разширява своята дейност и обогатява продуктовата си гама.

За любителите на спортната стрелба или ловът на дребен дивеч, фирмата може да предложи:

• пружинно-бутални въздушни пушки, които благодарение на силата на вградената пружина изстрелват куршума;
• мултикомпресионни, разчитащи на високото въздушно налягане за произвеждане на изстрел;
• газобалонни, оборудвани със специален метален балон, който е пълен с въглероден диоксид под високо налягане;
• и най-мощният и съвременен вариант PPC, притежаващи резервоар със сгъстен въздух, чието налягане изстрелва куршума. Към момента това е и най-доброто и мощно предложение на оръжейния пазар.

Независимо дали вашата страст е стрелбата по мишени, или ловът на дребен дивеч, посетете физическия или онлайн магазина на Zarimex. Там ще намерите богато разнообразие пневматични пушки с различно предназначение. А обучените консултанти ще ви помогнат да направите най-добрия избор за себе си. Най-хубавото при пневматичното оръжие е, че не се изисква разрешително при притежаването му. Само някои от моделите подлежат на регистрация след закупуването. Кои са те, отново ще разберете от най-добрите професионалисти в оръжейния бизнес.

В магазина ще намерите също и екипировка и оборудване за лов, боеприпаси, различни видове ножове и средства за самозащита. И всичко това на достъпни цени и с изключително високо качество. Когато става дума за нещо толкова сериозно, каквото е оръжието, винаги се доверявайте на най-добрите.

Последни статии